1 en 2 is 3
ik eet graag brie
2 en 3 is 5
ik neuk graag je wijf
5 en 6 is 11
ik spit je onderdelf
11 en 12 is 23
ik werk bijzonder listig
pas op met wat je wenst
onbalans negatieve cijfers
error
error
error
rekenmachine in je kop stopt
omdat je teveel gokt
wiskunde cijfertjes cijfertjes
kansen kansen kansen
mogelijkheden mogelijkheden
uitkomsten uitkomsten