De andere oever richt zich op,
komt kennismaken
Groen van boven, klei van onder
een kleine boom ontspruit aan,
voedt zich van, zijn onderlijf.
Onrustig wat bomen: grijsgroen verder weg.
In wolkengrijs water vluchten vele donkerbruine wormpjes naar rechts.
Even steken schuimkoppen op.
Ik houd noodzakelijk afstand.
Zeilengeflapper in mijn linker, een natte lik in mijn rechteroor,
..zo stel ik me voor