Laten we feesten tot diep in de nacht
niets moet en alles mag
Gewoon samen dansen tot de laatste minuut
beide met een stralende lach
Laten we samen praten
uren lang over wat ons bezig houdt
Tot diep in de nacht hand in hand
een avond die voelt als goud
Laten we lopen op het strand
de echte wereld raken we even kwijt
samen kijkend naar de zonsondergang
in elkaars armen vluchten uit de werkelijkheid
Laten we samen zijn
de rest van ons leven
Maar toe, loop nu toch langzaam weg
want ik durf je mijn hart niet te geven