Ik mag er niet zijn,
want jij bepaald dat,
jij slaat mij, jij scheldt mij uit,
jij negeert mij, jij vindt mij niks waard,
want alles is 'mijn schuld'.
Ik lig in 't ziekenhuis, daar ben je blij om.
Ik mag mezelf niet zijn, daar ben je blij om.
Ik lig op straat, daar ben je blij om.
Ik ben thuis, je vermoordt mij..
“Ik ben een goed mens, ik regel van alles voor je,
ik geef hulp, accepteer je en doe je nooit wat aan!” zegt hij,
met een schijnheilige kop. Leugenaar!
Ik mag er niet zijn, al doe ik wat jij zegt,
het is nooit goed, jij vindt 't alleen goed als ik dood zou zijn.
Ik ben je ongewenste kind, maar ik wou dat ik jou nooit gekend heb.
Ik wou dat jij niet bestond, want jij bent ongewenst voor mij...