Ik vraag me nog steeds af waarom,
Waarom je juist mij koos?
Ik vraag me ook af je me zo stiekem,
Heel erg stiekem, me enorm mist,
Ergens hoop ik van wel,
Maar je verdiend me niet,
Niet meer !
Ik deed echt alles voor je,
Die ene keer hebben ze eens gelijk,
Liefde maakt blind!..
Ik zag je gistre lopen en vroeg me af,
Wat,
Maar ook echt wat ik leuk aan je vond,
Je zag er een sukkel uit,
Maar eigenlijk ben je een mooi meisje,
Maar inderdaad,
Ik had weer gelijk,
Ik was wat aan het dollen,
Je bent vals!,,
En dat hed ik weer juist,
Je bent me echt niet waard..
Dacht je echt dat ik als jou ben?
Ik draag geen masker!
Ik ben gewoon mijn zielige en eerlijke,
Veel te goede zelf,
Het leven,
De anderen ze zijn me even min waard als jij.
Ik hoop dat je spijt krijgt,
En een te groot schuld gevoel!!