Nooit geleden? Pijn gekend?
Visueel bekrachtigd, geheel verwend
Maar nooit genoeg, altijd gebeden
Voor iets dat ooit nog komen zal
Het heden beangstigd vermeden
Omdat het je niet redden zal
Gedaanteverwisseling
Angstaanjagend onbekend
Iets wat je zou willen
Wat je nooit hebt gekend
Laat nu maar weer zitten
Het komt nog wel weer
Reikend naar het goede
wanhopig, keer op keer
Spattende vlammen
Weer een dag voorbij
Toekomst is heden
Dubbel verleden voor mij
Dagen geleefd in eenzaamheid
Met het verwijt aan jou afwezigheid
Na een jaar herinnerde ik me pas
Dat jij er toch echt wel was