Uit het niets , kwam je op mijn pad
het werd precies geserveerd op een dienblad
Ik wist niet wat ik zag
ik weet enkel, ik was compleet van slag
Stilletjes aan begonnen we te spreken
we waren toen al voor elkaars charmes bezweken
Dan kwam dat afspraakje aan het bankje in de nacht
der was zo'n intense aantrekkingskracht
daar hebben we onze eerste kusje gegeven
Sindsdien zijn we aan elkaar blijven kleven
gevoelens die niet meer overgingen
gevoelens die we niet konden bedwingen
maar het mocht niet
en bracht ons toen liefdesverdriet
ondanks die bittere strijd
en die boosheid
zagen we elkaar nog zo graag
we konden elkaar niet vergeten
we waren precies van elkaar bezeten
dus hebben we uiteidelijk aan onze gevoelens toegegeven
nu zijn we 1jaar , 2maanden en 14 dagen bij elkaar
binnenkort zijn we zelfs een echtpaar
ja wij gaan trouwen
en samen aan een mooie toekomst bouwen
met alles erop en eraan
met vallen en met weer opstaan
maar het zal ons lukken
wij zijn niet gemaakt om te mislukken
want we hebben elkaar
dus zijn we zowiezo een winnaar