Vaag leven.
Ik raak verzonken in mijn eigen bloed,
Wat ik doe het voelt niet goed,
De wereld lijkt een grote vaag voor mij,
Alles raast mijn leven voorbij,
De dingen die ik kende verdwijnen uit mijn hoofd,
Ik denk dat het vuur is gedoofd,
De tranen stromen over mijn wangen naar mijn mond,
Ik proef de zoute smaak het voelt als een grote wond,
De wonden zijn niet te helen,
Ik voel het verdriet dat mijn leven laat valen in delen,
De warmte die ik had is weg zo spontaan,
Mijn vraag is hoe ik zo nog door moet gaan,
Ik voel een sterke stekende pijn,
Het gaat dwars door mij heen het voelt fijn,
Alles draait alles raast alles rond om mij heen,
Ik keek in de spiegel..Ik verdween.
xx