Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Een warme mokke aan zijn lippen
Een warme mokke aan zijn lippen
Een lief dat hem laat op en neer gaan
En dan nog bloempjes durven knippen
Om met Valentijn eens thuis te staan
Dat is het leven ener zeeman
Met drie lieven en niet eens onttrouw
Zeg mij wie dat anders ook nog kan
Met poescafé op zee zonder vrouw
Je kan wel aan de cognac nippen
Hopend met de storm niet te vergaan
Terwijl een ander lig te wippen
Als een vis die happend ligt te slaan
Tot dat hij beland al in die pan
Zij het als een tong of kabeljauw
Het is slechts een blad uit een roman
Met de hartjes rood de oogjes blauw
Reacties op dit gedicht
Vermeersch Jean-Paul vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
Vermeersch Jean-Paul
Gecontroleerd door:
pantarhei
Gepubliceerd op:
16 februari 2009
Thema's:
[Satire]
[Valentijn]
[Trouw]