die ene keer toen ik jou zag.
zag ik een betoverende lach.
die ene keer keek ik in jou ogen.
toen dacht ik:ik zal hem altijd mogen.
die ogen waren bruin.
ik lachte naar hem.
hij nam me vast.
ik had geen last.
ik keek weer in dize mooie bruine ogen.
ik dacht aan mijn vriendinnen die allemaal tegen me logen.
ze zeiden ttoen:niemand zal je ooit mogen.
maar die dag had ik iemand gevonden.
hij was lief.een echte harten dief