nooit had ik nog gedacht
de ware tegen te komen
opeens stond je daar, in het holst van de nacht
dat ene meisje van mijn dromen
we spraken een week later af
een film bekijken was het idee
ik was overdonderd van die kus die je gaf
nog nooit in mijn leven
ben ik zo zeker van de liefde
jij blijft niet voor even
jij blijft voor het leven