Moest ik kunnen,
ik zou hemel en aarde bewegen
en dat alles opdat jij je terug gelukkig voelt.
Want de pijn die jij ervaart,
ervaar ik ook.
Moest ik kunnen,
ik zou mijn leven geven,
opdat jij zou kunnen leven
zonder pijn en onzekerheid.
Want jou gelukkig zien,
is het enigste wat ik wil
en dat alles omdat ik
je zou graag zie.