bijna een jaar
wat nu al een eeuwigheid lijkt
zijn wij bij elkaar
niet altijd makkelijk gegaan
en dat heeft geblijkt
elkaar bedrogen, vaker voorgelogen
geacteerd en gespeeld
leugens met elkaar gedeeld
het was duidelijk dat een break
meer dan nodig was
het heeft niet lang geduurt
dat je weer in zag
dat het beter was
om het nog eens te proberen
want we moeten van onze
fouten leren
nu, na een zware tijd
van rotzooi en strijd
bleef jij altijd achter me staan
en ik weet zeker
dat waarheen jij ook ooit zult gaan
je in mijn hart altijd blijft voortbestaan
ik zou niet weten wat ik zonder jou zou moeten
jij bent mijn steun en toeverlaat
ik vertrouw jou in alles wat je doet
en onthoud dat alsjeblieft goed
ik houd van jou met heel mijn hart
onze relatie is vast heel apart
want wie zou nog doorgaan
nadat alles wat wij hebben doorstaan
one love since 06.04.08