Speel met woorden tot ze stromen, vloeien,
als de rivier het water leidt naar zee,
zoute druppels, zoute tranen bloeien,
golvend, en dansend met het ritme mee.
Geloof in de waarheid van lief en leed,
want het lot is er, ook voor jou, geluk
voor jou en mij, en een ieder die weet
dat wij als mensen bestaan, stuk voor stuk.
Kleine deeltjes, organen, keer op keer
maken ons samen tot één groot geheel
en samen zijn maakt ons weer zoveel meer.
Drijf mee op golven, wij op de oceaan
laten ons meegaan met het leven, speel
met ons, golven, zo laten we ons gaan.