Herboren
Mijn wolken
razen langs
jouw hemel.
Je klaarheid
stralend blauw.
Je warmte stuurt
mijn kou,
verstrooit als
druppels dauw.
Kaatsend
licht van de
doorschenen
morgen,
kleurt en fleurt
je ogen tot
ondeugend
twinkelen.
De dingen
lijken nieuwer
dan zij ooit
geweest zijn.
Je handen
tasten met een
lief gevoel,
naar alles
wat al jaren is.
Maar onbereikbaar
voor je was.
De dag, nog nieuw
niet aangebroken.
deel ik met jou.
Een dag
zoals zo velen.
Voor ons apart.
Een dag om samen
weer te spelen.
Het spel zo lang
verwacht.
Lieve vriendin..
van je vriendje
wil
WIL MELKER
23/10/2000