Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Het strand
Het strand
Jij en ik wij samen op het strand
Daar lopen we dan hand in hand
Ik vraag of ik je kussen mag
En jij beantwoord slechts met een lach
Wij samen jij en ik in de wind
Daar staan we dan mond op mond
Ik hoop dat je het lekker vind
Mijn wereld draait sneller rond
Samen jij en ik wij op de boulevard
Daar lopen we dan arm in arm
Het is een beetje koud maar
Door jou heb ik het lekker warm
Ik samen jij wij op de pier
Daar staan we dan wang tegen wang
Ik wil nooit meer weg hier
Ik ben niet meer bang
Jij en ik wij samen op het strand
Daar lopen we dan hand in hand
Ik vergeet nooit meer dit moment
Zelfs niet als je uit mijn leven bent.
Reacties op dit gedicht
Pascal Gillisse vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Miracle
:
Zondag, april 07, 2002 17:06
dit gedicht is echt heeel erg mooi! Ik krijg er tranen van in mijn ogen! Zoveel gevoel in dit gedicht! Prachtig!
Over dit gedicht
Auteur:
Pascal Gillisse
Gecontroleerd door:
Gepubliceerd op:
06 april 2002
Thema's:
[Relatie]
[Wij]
[Natuur]