Ik wist niet dat hij zo snel heen zou gaan
maar nu is alles leeg in haar gedachten
weer die ellende, weer slapeloze nachten
zonder hem KAN ze niet verder met haar leven
vandaar dat ik haar heel veel moed ga geven
lieve elies, je broertje is te snel deze wereld af gegaan
maar in mijn gedachten zal hij altijd voortgaan...
heel veel sterkte, moed en energie voor de tijd die komen gaat...
ik denk aan je, ook mijn familie leeft met je mee!!
-------------------------------------------------------
Raisaxxx