Vanaf jongs af aan passen we ons al aan,
Aan wat er van ons word verwacht.
Meer dan je misschien had gedacht.
De perfecte dochter, het schattige zusje, de lieve vriendin
We willen aan alles voldoen, all-in
Maar het gaat niet om de beelden die je kan zien
Dan zou iedereen je kennen, misschien
Het is veel leuker te kijken naar wat niet zichtbaar is,
Of wat men niet hardop wil of kan zeggen
Wat er moet gebeuren willen ze hun grenzen verleggen?
Normaal is alles is onder controle, maar wat als die even wegvalt
En de echte jij naar buiten komt