elke keer lopen we er weer tegenaan
moeten we het proberen of niet?
maar ik wil je simpelweg niet laten gaan
het lijkt erop dat jij dat niet ziet
ik weet ook wel dat ik niet makkelijk ben
elke keer die hoop, straks is het nog te laat
misschien zijn we wel meer voorelkaar
maar ik voel dat het niets worden gaat
ik wil je houden, als mijn beste vriend
en de jaloezie laat ik dan maar verdrijven
iemand die jou het beste kan geven is wat jij verdiend
ik wil voor altijd jouw beste vriendin blijven