laat me nunog eens geloven,...
in jou,
en dat je van me hou,
want je liet me staan in de kouw!!
laat me nu nog ens geloven,...
dat mensen kunnen veranderen,
gewoon in een ander,
waarom ben jij dan nog altijd jezelf een geen ander?
(je me bedriegde me altijd wel 2keer)
laat me nu nog eens geloven,...
dat mens een kunnen luisteren,
niet alles wegfluisteren,
niet alles doorvertellen gewoon luister,
(bff voor altijd zij je)
laat me nog eens geloven,
ik luister toch nie meer