Ik wil je bij me hebben, jou warmte om me heen,
ik wil je bij me hebben, van top tot teen.
ik wil je, ik wil je in me hart,
ik wil je, ookal ben ik verward...
ik hou van jou, alleen van jou,
ik hou van jou, ookal doe je me hartje "au".
ik wil bij je zijn, bij jou in je armen,
ik wil bij je zijn, dan kun je me opwarmen.
want mijn hartje is zo koud,
omdat ik van geen ander houd...
je bent zo lief voor me, zo zacht,
je bent zo lief voor me,
en zorgt ervoor dat mijn hartje weer lacht.
Je zorgt voor een warm gevoel van buiten en van binnen,
ik kan niemand anders dan jou beminnen...
je bent leuker dan leuk,
schattiger dan schattig,
mooier dan mooi..
je bent gewoon perfect!
ik hou gewoon van wie je bent,
en ik hou van jou hoe ik je ken.
hou jij ook van mij...?=$