de regen tikkelt tegen het raam,
de zon is ver achter de wolken,
de kachel draait,
en brengt ons warmte,
de vreugde niet te min.
volgroeiend van verlangen,
de sfeer wat je omsluit.
omarmend naar al het meer,
het meer, naar daar
achter de horizon.
waar alle verlangens vervuld zullen worden.
de dromen werkelijkheid worden,
fantasie tot leven komt,
en al het kwaad, rusten gaat.