Wat moet ik toch met jou.
Je in mijn armen sluiten
Zeggen dat ik van je hou.
Maar ik kan het niet.
Kan niet delen met jou
liefde of verdriet.
Wat moet ik toch met jou.
Mijn handen je gezicht omvatten.
Ja laten zien dat ik van je hou.
Je Glimlach delen en je traan.
Maar ik mag het niet.
Moet het los laten gaan.
Wat moet ik toch met jou.
Je vertellen dat het leven verder gaat.
Hoeveel vreugde of verdriet je ook hebt.
Laten weten, dat ik klaar voor je sta.
Dat ik van je hou, als een vriend.
Is nog altijd meer, dan ik verdien.