er veranderen veel dingen in het leven
al willen we zo veel mogelijk
zo dicht mogelijk
bij ons houden
al zijn ze verandert
we zoeken altijd terug
naar het verleden
ver weg, verborgen
diep in ons hart
weten we zeker
dat we zullen falen
in onze zoektocht
mensen verander je niet
dat doen ze zelf
meestal, omdat het zo hoort te zijn
of.. omdat ze worden gedwongen zo te zijn
maar als echte vrienden verandert zijn
met een reden waarvan jij weet
dat het niet zo hoort te zijn
dat ze alleen maar zo zijn
omdat het moet
maak je nog een kans
om het mooie verleden
te herroepen
en na te beleven
nooit zo mooi als eerst
nooit zo goed als toen
het enige wat jullie beide kunnen
is gewoon jullie best doen