je kan me nu toch niets meer maken
ik ben te sterk
je kan me even niet meer raken
ik heb me er zelf in gewerkt
even heb ik nu geen gevoel
je zult wel niet weten
wat ik hiermee bedoel
je moet nog even volhouden
even van me houden
even je liefde geven
en dan
mag je je nog één keer laten gaan
deze keer hoef je de verleiding
niet te weerstaan
want lieve schat
ik ben ook weer vreemdgegaan