FIETS
Alles en iedereen schiet ik voorbij
op dat stalen ros van mij
rond en rond gaan de pedalen
om alles en iedereen in te halen
Auto's, trams of pizzakoerier
ik passeer ze snel en met veel plezier
Links voorbij, rechts voorbij, was dat 'n rood licht?
'k heb nog nooit in m'n leven zoveel gevaar gesticht
Over de stoep, door het plantsoen
ik kan er ook echt niets aan doen
oeps, 'n tram die gaat niet voor me opzij
ach, ik ben er al weer voorbij...
Ik voel m'n hart in m'n keel kloppen
want ik kan echt niet meer stoppen
dit is het einde van het lied
want m'n remmen doen het niet!
David S, oktober 2000