De warmte van je ziel nestelt zich
met stil verlangen tegen me aan.
Zonder me aan te raken,
hunkerend naar liefde.
Je gevoel....,
overgoten door verliefdheid
en onecht verlangen
werkt verslavend op je gemoed.
Bijna onbereikbaar en afwezig,
levend tussen jezelf en mij.
Je zit naast me maar bent er niet.
Je hoort me praten maar verstaat me niet.
Een wirwar van gedachten...
ze malen je molen van verdriet en angst.
Je vergeet te leven, denkt aan straks of morgen.
Je wilt wel maar de snelheid van je wil
overstijgt de tijd.
Met gebonden handen kijk ik toe...