Ik weet dat ik alles moet gaan vertellen
En ik weet dat het beter is als ik je zou gaan bellen
Dan had ik alles tegen jou kunnen zeggen
En echt alles uit kunnen leggen
Maar ik durf niet tegen jou te praten
En volgens mij heb jij dat niet in de gaten
Maar jij bent wel de enige bij wie ik mijn hart durf te luchten
en ik weet dat als ik het jou vertel dat jij niet de hele tijd zit te zuchten
Omdat jij me wel wil helpen met mijn problemen
jij zou alles van me afnemen
Zodat ik even weer gewoon de oude ik kan zijn
Dat is nou juist zo fijn..
maar dit zal nooit gebeuren, want om jou te vragen of je wil luisteren durf ik niet.