wij zijn samen,
de zee die onrustig op en neer deind.
het zand wat plotseling op waaid,
de horizon wat samen ten onder gaat.
het gras dat mekander streeld,
een bootje wat rustig dobbert
die zich niks van anderen aan trekt.
wij zijn samen,
de regen wat de aarde koel streeld,
de zonnestralen die de warmte wederom brengt.
de wind, dat de bladeren streeld.
een boom, dat geniet, en laat genieten.
wij zijn samen één
(mijn vriend en ik mogen dan 14 jaar verschillen,,(hij is 30, ik 16) toch is onze relatie het enige dat teld!)