Uren vervliegen..
terwijl mijn ogen,
de wijzers van de klok volgen.
hoor hoe het nerveuse getik,
met elk uur wordt versneld.
de vermoeide ogen branden,
van ongecontroleerde tranen.
ondanks de uren die slijten..
gaat de tijd niet voorbij..
22-01-2009
Lucienne