Alles veranderd,
maar wij blijven samen.
AL zouden zon en storm samen smelten,
voor hun verlangens,
zouden wij nog vrij blijven,
bij elkaar blijven,
al het geluk inzien.
en alles liefhebben wat lief te hebben valt.
als water en vuur, samen komen.
om dat gene te krijgen wat ieder zo verlangt.
zal ik je nog niet los laten,
zal ik je teder tegen me aan houden.
laten we ieder om ons heen gaan,
waarin wij in het midden ronddraaien,
niet luisterend naar hun menings..
want als je ziet dat de wind zich laat vangen in een glas,
zal onze liefde pas voorbij zijn,
en in liefde teld geen leeftijd.