Jij!!!!
Ik vind je leuk, hoe vreemd het ook klinkt,
moet ik nu volgen mijn instinct?
Ik voel me vreemd en ik ben door dit gevoel erg in de war,
mijn gevoel en gedachten zijn een grote wirwar!
Jij bent een vrouw,
ik vind je leuk, hoe kan dat nou?
Nog nooit eerder een vrouw zo leuk gevonden,
ik heb het gevoel dat ik met jou ben verbonden!
Jij vindt mij ook leuk, dat is wat je mij vertelde,
op dat moment voelde ik dat mijn hartslag versnelde!
Ik weet het niet, ik zit nu toch wel met mezelf in de knoop,
jij drijft mij echt tot wanhoop!!
Eigenlijk zou het zo mooi kunnen zijn,
jij en ik, dat klinkt toch best fijn?
Waarom twijfel ik dan?
ik word hier dus echt gek van!
Ik ben zo bang om anders te zijn,
dat idee, dat lijkt me echt niet fijn!
Waarom ben jij zo leuk en lief?
en waarom kan ik dit niet bekijken positief?
Wat moet ik nu?
dat is wat ik denk continue!!!
Liefs