Lief dagboek,
Er gebeurde vandaag iets onverwacht.
Waardoor ik niet kon slapen tot diep in de nacht.
Hij was al een tijd alles voor mij.
Alleen de gedachte aan hem maakte me al blij.
Ik dacht dit is onbereikbaar, nou mooi niet.
Onze liefde staat beschreven in mijn msn naam zoals je ziet.
Ik hou van jou, Ik hield van jou, Ik zou altijd van je houden.
Ik weet zeker dat er meer met jou wouden.
Wij blijven bij elkaar want deze liefde is echt.
Dit is de liefde waar ik voor vecht.