Laat de wereld naar je kijken
neem eens even de tijd om je leven te verrijken
Er is zoveel moois om je heen
je bent nooit echt alleen
Een wereld met genoeg dingen om te doen
er is nog zoveel meer dan toen
Misschien kijk je teveel naar de negatieve kant
probeer eens te kijken met een gouden rand
Het leven kan zoveel mooier zijn
als je even niet denkt aan die pijn