Lieve oma,
We laten een traan,
Want het was voor U tijd om te gaan.
Het duurde lang, en U hield zich groot,
Gestreden tot het bittere eind, tot aan de dood.
Gesteund, gesterkt en gehaald door God,
Zijn wil is wet, Hij bepaald het lot.
U bent bij Uw kinderen nu, daar boven,
U blijft voor altijd in ons hart,
Dat kan ik U beloven.
Rust in vrede, slaap maar zacht,
Want al die maanden kostten U heel veel kracht.
Met het idee dat het nu beter is,
Laten wij Uw hand los, een groot gemis..
We zullen U missen en aan U denken,
Een plek in ons hart, kunnen wij U nog schenken.
U hebt zich groot gehouden,
U hebt sterk gestaan,
Voor ons is het tijd, U te laten gaan..
Voor altijd bij ons,
Rust zacht.
25-02-2009