Zware tijden men wil ze zo graag vermijden
Gewoon even kunnen vluchten voor het leven
Emotionele woorden en melancholische accoorden
Het lied van je ziel op de beat van je hart
Wat is een lach als hij gespeeld is
Als de lol ervan is bij jou sterft hij dus
Telkens met elke kus die je vraagt
Harteloos laad jij je liefde weer op
Een leugen leven voor iedereens ogen
Je voelt je vrij en blij maar je staat in de rij
Als lemmingen die voor de afgrond niet kunnen omdraaien
Je valt voor iemand en geeft alles ervoor
Als de droom uiteenspat lig je onderin een ravijn