Klavertje vier...
(1) (2) (3) (4)
Ik probeer de moed nooit op te geven,
nu is er terug vreugde in mijn leven.
Vrijdag 13de februari 2009 is een ongeluk,
maar niet voor mij...het brengt mij geluk.
Ik heb weer werk,
ik voel mij sterk.
Het werk valt niet tegen :
neen hoor, het is een zegen.
Nu rest nog het geluk in liefde en spel
en zich goed en gezond voelen in mijn vel.
Dank U wel klavertje vier :
wat ben ik toch fier !!
(1) (2) (3) (4)