soms weet je het even niet meer.
doet alles in je leven je zeer.
kan je lang wachten op een lach.
maar weet ooit komt er een dag.
een dag dat alles goed komt,
een dag die je verblijd.
weet dat het ooit komt weet waar je voor strijd.
geef niet op laat de moet niet gaan.
laat alles op je afkomen geef je over aan je traan.
er is altijd iemand die om je geeft.
die speciaal voor jou op deze wereld leeft.