Maak me vrij in dit ellendige leven
Niemand hoeft mij hulp aan te geven
Want ik ben gewoon helemaal op
Ik raak in de war en het doet zo zeer
Heb zoveel aan me hoofd
Nee dit wil ik niet meer
Kop op zeggen ze dan allemaal
Maar snappen jullie het dan niet
Ik heb teveel verdriet
Diep van binnen weet ik wel beter
Maar ik mag het gewoon echt niet
Er is teveel druk op mij
Ik voel me totaal niet meer vrij
Help me vrij te maken in dit ellendige leven
Want ik kan het niet meer aan
Maak me vrij
Gewoon heel even maar
Want ik ben voor mezelf een gevaar