Ik liep in mijn eentje door het maanlicht
Een riviertje kabbelde naast mij
Ik keek erin en zag jouw gezicht
De rivier stroomde langzaam voorbij
Net zoals mijn hoop, dat wij twee samen zijn
Eens hoopte ik dat jij van mij houden zou
Realiseren dat dat niet kan deed mij pijn
Dit leven leiden is niet wat ik wil
Want ik dacht alleen maar aan wat ik jouw kon schenken
Dit klinkt misschien een beetje kil
Maar ik wil niet meer aan jouw denken
Ga alsjeblieft weg uit mijn hoofd
Want jij bent het die mij van mijn hart heeft beroofd