Kijk ze eens lopen
hij leunt op haar,
ze hebben het zwaar,
maar toch; ze lopen.
En sneller proberen.
Daar komt hij al aan.
Ze mogen hem niet missen,
hij kan niet zolang staan.
Hij vecht zich de trap op,
zij vecht aan zijn zij.
Het kost al hun krachten
Doodmoe allebei.
Nu zitten en wachten.
Ze voelen de rem,
staan op, vechten verder.
Een dapper oud echtpaar
verlaat moeizaam de tram.