De witte rozen worden langzaam rood
Rood door het bloed uit mijn gebroken hart
Hoe roder, hoe meer ik Hem voel, de Dood
Wil weer liefde voelen wacht met smart
Mijn liefde voor jouw is eenmaal vergaan
En het zal ook nimmer wederkeren
Een ander laat mijn ogen open gaan
Ik kan de wereld zien, ervan leren
De vrouw die dit voor mij doet zal ik vinden
En haar mijn eeuwige liefde schenken
Zij zal mij niet voor de wereld verblinden
En dat ik voor mijzelf kan bedenken
Het is echt geen straf, op deze wereld leven
Zolang er iemand is waar je om kan geven