als ik in jouw ogen kijk
vergeef ik je gelijk
voor elke slapeloze nacht
op ieder moment
waarop ik dacht
dat jij gemaakt was voor mij
dat wij samen zouden zijn
voor nu en nog heel lang
dit alles was te mooi
om echt waar te zijn
toch voel ik nog steeds
de vlinders fladderen
als ik in jouw ogen kijk