wanneer berijk ik de top!
wanneer houd dit op?
waarom word ik altijd zo overschat
met me grooten woordenschat
ze vragen me telekens en weer
wat doe jij nauw weer?
je bent toch altijd zo goed?
waar blijf die moed!
je zegt en schrijft zulke mooi zinnen
maar dat je andersn dingen fout doet zit je zeker maar te verzinnen
en dan zeg ik nee
want ik heb NLD
door al die mislukklingen stort ik neer
en dit doet me toch weer zo zeer
want mijn zelfvertrouwen
word steeds maar door dit weg gedouwen
als mensen vragen zit je het vandaag mee?
nee, want ik heb NLD