Voor Eva,
Waneer jij het moeilijk hebt in het leven,
Zal ik alles voor jou geven,
Je weet dat jij een deel bent van mij,
En je weet ook ik sta altijd aan je zij,
Waneer je mij nodig hebt zal ik achter je staan,
Ik zal je steunen want samen kunnen wij het aan,
Hoe moeilijkt onze tijden ook zullen zijn,
Ik zal alles verzachten al jou pijn,
Het enige wat is terug vraagt,
Is een vriendschap dat nooit vervaagt,
Wij zijn voor altijd bij elkaar,
Dan trotseren jij en ik al het gevaar.
Eva ik zal er altijd voor jou zijn!
xxx Laura