Neefje
jij bent mijn grote neef
wat ben jij een teef.
Je vroeg me om een gedicht
en lees het nu met je gezicht.
Nu zal je wel opkijken
want wat zal blijken.
Je hebt er een gehad
strooi het nu in je bad (en kuis er u gat me af!!!)
Nu moet ik weg want de mis begint
haha dit was een hint.
Zaag niet te veel
want dan ben nie meer heel
en slaag me nie want dan heb je zeer
want dan geef ik een appel op uw peer
ik zal nu nie meer storen
ge zijt al gestoord genoeg
slukes
spuug spuug spuug
slijm slijm slijm
me ne mandarijn