Om bestwil gelogen,
heb je enkel niet gezegd
of wist je niet, zoals
ik, maar weet wel dat ik niet
vergeten ben, maar herinner
me liever en weet nog steeds
ik zal het me herinneren
zolang ik niet vergeet, maar wil
het om jou bestwil
graag een herinnering
laten zijn, vergeet dat niet.