ik heb een erg belangrijke vraag voor jou,
doet het iets met je dat ik van je hou?
Boeit het je allemaal niet meer?
we hebben het er vaker over, maar de vraag komt keer op keer.
we hebben er misschien te veel over gepraat,
misschien is je liefde omgezet in haat..
ik weet niet hoe je dat doet,
ik weet niet wat je doet,
maar je doet het in ieder geval goed.
je zorgt ervoor dat ik altijd weer terug kom,
na zelfs de ergste ruzie..is dat niet krom?
doet het me nu wel of geen verdriet?
dat weet ik dus totaal niet..
ik voel me denk ik aangetrokken door bepaalde krachten,
want ik blijf altijd op je wachten..
ik vind het zo bizar,
ik raak door jou totaal in de war..
het doet me nog steeds pijn,
dat ik de ware niet voor jou kan zijn...