Ik weet niet meer of ik er wel doorheen moet.
Heel mijn leven is een puinhoop niets gaat meer goed,
dat beetje geluk dat ik nodig heb is er niet meer.
Alles....alles doet zeer
ik dacht dat het weer beter ging,
dat ik een beetje geluk ving,
Maar dat was ook veel te mooi om waard te zijn,
het doet zo'n pijn.
Ik zie mensen met een lach,
en dan denk ik kon ik maar [echt] zo vrolijk zijn een dag.
Het word tijd dat ik mijn masker afzet,
en aan de buitenwereld laat zien dat ik het nooit red.
Laten zien hoe ik me echt voel, en dat ik niet meer leef met een doel.
Ik denk dat het spelletje nu lang genoeg heeft geduurt
en dat ik mensen nu lang genoeg langs me heen heb gestuurd
Ik ga ze laten zien, hoe ik eigenlijk in elkaar zit
en dat wordt een hele lange rit...
M