Als een schaduw volg je me,
overal en vraagt iedereen naar de waarheid,
je hoopt die te vinden in de woorden van anderen
tot mijn spijt.
Als de waarheid niet in de liefde zelf ligt,
wat zoek je dan in godsnaam?
Laat het dan los en laat me gaan.
Aangezien jou vertrouwen moet baseren op feiten,
maar deze niet te kloppen blijken.
Wie wil je dan buiten jezelf overtuigen,
als je voor leugens van anderen blijft buigen?